Wie zijn wij - Topjob Amerstreek

Ga naar de inhoud
Waar werken wij?
Plus Raamsdonksveer
In de gezellige Plus supermarkt in Raamsdonksveer gaan onze TopJob-pers vakken vullen en leren zij hoe te werken volgens FIFO en spiegelen. Ook leren ze hier hoe ze bestellingen moeten verzamelen die later thuisbezorgd worden en ook de bezorging van de bestellingen brengen ze mee rond. Natuurlijk zijn er ook altijd werkzaamheden zoals opruimen, schoonmaken en niet te vergeten het gebruik van de papierpers. Kortom een afwisselende leuke werkplek waar veel werkzaamheden uit te voeren en te leren zijn.
 
 
Mini-camping Johan & Caroline Wagenberg
Op een mini camping met speeltuin en winkel zijn altijd wel wat werkzaamheden te verrichten. Van het schoonhouden van het terrein, het onderhouden van het gras en de tuin, tot het werken in het winkeltje. Een geweldig leuke werkplek waar we ook heerlijk buiten aan het werk kunnen.
 
 
Floreffehoeve Werkendam
De kinderboerderij in Werkendam is ook een heerlijke plek om in de buitenlucht te werken. Het schoonmaken van de hokken, verzorgen van de dieren, eitjes rapen en opruimen van het terrein staan hier op het programma. Vind je het erg leuk om met dieren te werken en te zorgen dat zij een mooie opgeruimde en schone verblijfplaats hebben dan is dit de aangewezen plek voor jou.
 
 
Hoge Veer Raamsdonksveer
Binnen deze zorginstelling zijn we met TopJob op twee locaties werkzaam. Hier verzorgen we de koffie en drinken gezellig samen met de bewoners een bakje koffie of thee en zijn de meesten ook altijd wel te vinden voor een leuk potje rummikub of een ander spel. Ook verzorgen we hier de afwas, werken we in de tuin en kunnen we binnenshuis werkzaamheden verrichten zoals spullen rondbrengen e.d. Ook nemen we deel aan de beweging en kunnen we helpen bij activiteiten die gepland staan of de spullen hiervoor klaarzetten. Op locatie Rivierzicht is er ook het Grand Café waar we samen met de kok in de keuken werken. Een leuke en veelzijdige werkplek
 
 
RVN verspreidingen
We bezorgen ook de weekbladen in Raamsdonksveer. Heerlijk in de buitenlucht en met onze bolderkar is de wijk dan ook vlot gelopen. Het leuke hiervan is dat we elke week een bedrag sparen waar we 1 keer per jaar een uitstapje van gaan maken met de TopJob-pers.

SWO Drimmelen
Via SWO-MPIJ gaan we werken als tuinmannen/vrouwen. We gaan naar mensen die de hulp hebben ingeschakeld van MPIJ. We gaan dan bij mensen thuis helpen in de tuin met bijvoorbeeld: Grasmaaien, onkruid eruit halen, blad harken enz.
Als echte tuinmannen krijgen we hier een kleine vergoeding voor die in onze uitjes spaarpot terecht komt.
Voor meer informatie kunt U altijd eens een kijkje nemen op hun website


De Bascule:/ bij ons.
De bascule is een cursus en trainingscentrum in Lage Zwaluwe, waar wij met veel plezier gaan werken. De bascule is een plek waar heel veel verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd door TopJob. Zo maken we de paardenstallen schoon, houden we de tuinen bij, halen we onkruid uit de weilanden, maar ook wordt er binnen gepoetst als er een cursus plaats vindt.
De bascule gaat uitbreiden met Bij ons, dit zijn een aantal B&B ruimtes, ook komt er een lunchroom waar je lekker kunt gaan genieten van de gerechten van Joke.

 

Een bijzondere Job, dat vinden wij heel normaal!

Copyright © 2018 - Topjob Amerstreek. Alle rechten voorbehouden.
Design en Hosting by 24/7- Conective
Terug naar de inhoud