Wie zijn wij - Topjob Amerstreek

Ga naar de inhoud
Wie zijn wij?

TopJob-Amerstreek is in maart 2019 gestart. De oprichters zijn Wendy van Ham en Angela Molenbroek. Twee enthousiaste zorgmedewerkers die de afgelopen 24 en 19 jaar werkzaam zijn geweest binnen een grotere instelling op een woongroep voor jongeren LVB. Vaak zagen we, dat jongeren van school kwamen en zij min of meer "uitgeleerd" leken. In de praktijk merkten we echter, dat juist deze doelgroep, nog veel mogelijkheden heeft zich te ontwikkelen en te ontplooien. Zij zijn in staat nieuwe vaardigheden aan te leren en gebruik te maken van hun kwaliteiten.

Vanuit het idee dat ook mensen met een verstandelijke beperking meer mogelijkheden zouden moeten krijgen, zich verder te ontwikkelen, zijn we in 2018 de voorbereidingen, om arbeidsmatige dagbesteding te gaan bewerkstelligen, gestart.
 
Omdat we van mening zijn dat deze doelgroep ook zeker hun steentje bij kan dragen aan de maatschappij en het voor hen net zo belangrijk is zich te ontwikkelen, ligt hierop de nadruk. Ook voor deze groep is het belangrijk te werken op een plek waar zij serieus genomen worden en waar zij hun vaardigheden en kwaliteiten kunnen verdiepen en uitbreiden.
 
TopJob opent vanaf maart 2019 zijn deuren, om samen met deze jongeren de uitdaging aan te gaan, te "leren" werken binnen reguliere bedrijven. Een fijne baan te hebben in een beschermde omgeving.
  
Een gewone baan voor bijzondere mensen, dat is ons doel!
Een bijzondere Job, dat vinden wij heel normaal!

Copyright © 2018 - Topjob Amerstreek. Alle rechten voorbehouden.
Design en Hosting by 24/7- Conective
Terug naar de inhoud